Surplus massagekussen

399.00

Het nieuwste massagekussen van Products for Wellness beschikt over een aantal revolutionaire technieken.

Zo is een speciale nek-unit ingebouwd die middels twee grote, kunstmatige duimen de nek stevig kan masseren. Deze unit kan circa 8 cm. naar beneden of naar boven worden gericht, aangepast aan de lichaamslengte. Het textiel kan van tijd tot tijd worden los geritst om te wassen.

Meerdere automatische programma's beschikbaar

Ook te gebruiken in de auto

Speciale roterende 3D massage techniek wordt gebruikt voor het masseren van rug en schouders. Deze massages kunnen naar keuze wel of niet met verwarming worden uitgevoerd. De warmte units zitten in de massage bollen geïntegreerd. Uniek aan de SURPLUS zijn de twee heupunits, die middels airbags de heupen en lendenen masseren. Instelbaar op drie intensiteiten.

Er zijn een drietal automatische programma’s te selecteren voor alle functies van het kussen (nek, rug en airbag massage). Ook kunnen al deze gedeelten handmatig en separaat worden gemasseerd op verschillende intensiteiten.

In het zitgedeelte zit tevens nog een vibrerende massage die ook op een drietal intensiteiten kan worden uitgevoerd (sterk, medium en zwak).

De SURPLUS is zowel in de auto (12V) als thuis te gebruiken.

Specificaties Surplus massagekussen

  • - Energieverbruik: 60 Watt
  • - Kleur/Materiaal: Zacht, lichtgrijs PU Leder
  • - Stroom: 12V en 220V