Keyton SensorScan - Een nieuw tijdperk in massagestoelen

- De eerste massagestoel die identificeert en herkent wat uw rug nodig heeft.
- Verzameld informatie op 62 verschillende punten van uw rug.
- Keyton massagestoelen identificeren constant naar wat uw rug nodig heeft.
- Volledig instelbare data gegevens.
- De benodigde informatie om de massage aan uw lichaam aan te passen is verzameld binnen 40 seconden

De allernieuwste "Keyton Sensor FT2 ® Technologie" massagestoelen zijn de enige met automatische aanpassing capaciteit in de rug nek en schouderzone.
De uiterst nauwkeurige precisie van de Keyton Sensor scan FT2 massagestoel zorgd voor een tot voordien ongekende ontspanning en relaxatie van het hele lichaam.

Massage Scan
met een druk op deze toets scand de massagezetel uw rug. Eens de gegevens opgeslagen zijn kunnen gepersonaliseerde massages uitgevoerd worden die aangepast zijn aan uw actuele ruglast ( uitgezonderd rolling massage)
Wanneer na het opslaan van de verzamelde informatie geen andere massage wordt gekozen zal de massagestoel een complete massage uitvoeren, gepersonaliseerd op basis van de eerder opgeslagen informatie.
Anti-stress Programma
Door dit programma te selecteren zullen de massagestoelen u een massage geven die een stijgende druk zal uitoefenen op alle punten van uw rug om een ontspanningseffect te verkrijgen
Shiatsu Programma
Dit programma is het best voor het dagelijks onderhoud en herstel van de spieren
Relax Programma
Ideaal programma als voorbereiding op de nachtrust. Het stimuleert de juiste punten om het gevoel van vermoeidheid te elimineren en de perfecte ontspanning te verkrijgen.
Programma Slapen
Dit programma werd zodanig ontworpen dat de intensiteit van de massage geleidelijk afneemt waardoor de slaap op natuurlijke wijze bevorderd wordt.
Programma voor Nek en Schouders
Verlicht de spierlast in de nek- en schouderstreek, opgehoopte spanningen in de cervicale zone worden geëlimineerd
Programma Dorsal
Lokaliseert de massage tot de middelste zone van de rug waardoor in enkele minuten een diepgaande verlichting van de spierspanningen in de rug verkregen wordt.
Programma voor de Lumbale Zone
Voor een diepe ontspanning van de onderste rugzone.
Sportief Programma
Gebruikt een hoge massagedruk, vooral aanbevolen aan het einde van een sportsessie.

Programma's voor beenmassage

Anti-Cellulitisprogramma
Ontworpen om de bloedsomloop in dijen en kuiten te verbeteren. Het resultaat is dat de massagestoel een gevoel van lichtheid in de benen bezorgd dat de bloedsomloopproblemen in de onderste ledematen helpt te verminderen.
Ontspannend beenmassage programma
De gemiddelde massage-intensiteit werkt op de kuiten en enkels hierdoor wordt een gevoel van welzijn teweeggebracht.

Beenmassages

Floating Massage van de dijen
Door herhaaldelijk op deze toets te drukken krijgt u toegang tot de verschillende floating massageprogramma's
Multi-beenmassage 3-D Bidirectioneel
Deze omhullende massage in 3 dimensies werkt op alle kuitspieren. Haar symmetrische bewegingen en de automatische snelheidsaanpassing zorgen snel voor diepgaande ontspanning van deze spierzone. Door opnieuw op deze toets te drukken zal de massagerobot de richting van de bewegingen omkeren waardoor een asymmetrische massage van de kuiten verkregen wordt.

Gepersonaliseerde massages

De Keyton Sensor FT2 massagestoelen hebben naast bovenstaande genoemde automatische massage programma's de mogelijkheid om gepersonaliseerde Rolling-, kneading- en Tapping massages uit te voeren. Deze massage functies zijn uiteraard uitgerust met tal van hoogte-, breedte- en intensiteits regelingen, waardoor elk gewenst bereikt kan worden. Met deKeyton massagestoelen haald U uw eigen SPA in huis.
Share |