ZENSHI PRO

€ 199,00

Voor dit artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Products for Wellness komt met de ZENSHI PRO met een uniek massage apparaat op de markt, dat zijn gelijke niet kent.

De Japanse lichaamstherapie Shiatsu wordt hiermee namelijk tot in de perfectie nagebootst. Het apparaat beschikt over een viertal grote duimen, waarmee stevige vingerdruk kan worden uitgeoefend voor bijna alle spieren van het lichaam.                                                                              Hierdoor voelt deze massage net alsof dit wordt uitgevoerd door echte vingers.

De massages worden automatisch beurtelings afgewisseld, van de vier duimen tegelijk tot twee aan twee van links naar rechts. Juist deze afwisseling zorgt voor een betere doorbloeding van de spieren en heerlijke ontspanning. De massager is voorzien van handige lussen waar de onderarmen doorheen kunnen, waardoor op ontspannende wijze de intensiteit van de massage kan worden geregeld.

Er zijn twee snelheden te selecteren en er kan worden gekozen om de infrarood verwarming aan te zetten, die geïntegreerd zit in de vier duimen voor extra stimulering van de doorbloeding. Door de keuze uit twee draairichtingen verveelt de ZENSHI PRO nooit.

Het apparaat kan zowel thuis als in de auto worden gebruikt met de extra geleverde 12V aansluiting.

De ZENSHI PRO is in twee verschillende kleuren verkrijgbaar en er is zowel een standaard, als een draadloze versie.

Winkelwagen
Prijs 199,00
ZENSHI PRO kleuren *
  (Even geduld, voorraad aan het controleren)

* verplichte veld(en)

Specificaties

Energieverbruik 20 Watt
Gewicht 1,8 Kg
Stroom input DC 12V 220V (met adapter)
Share |