Casada Maxiwell III Massagekussen

€ 349,00

Voor dit artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Het Maxiwell III massagekussen  is van Duitse makelij en is zeer luxe en geavanceerd. Het beschikt over zowel Shiatsu rol- en kneedmassage, als een uitgekiende vibratie systeem. De Shiatsu zorgt voor diepe massage van vastzittende spieren, maar dient ook ter versterking van bijna alle spieren van het lichaam. Het vibratie systeem activeert de lymphe drainage en de bloedcirculatie. In twee van de vier massage bollen zitten Jade stenen verwerkt die zorgen voor effectieve warmte tijdens de massages.

De massages worden geselecteerd door middel van een mooi vormgegeven remote control. Voor wat betreft de Shiatsu kunnen twee snelheden worden geselecteerd. Snel voor behandeling en langzaam voor ontspanning. Ook kan de massage zowel linksom als rechtsom worden gekozen, waardoor altijd naar het hart toe kan worden gemasseerd.

De Maxiwell III is mooi vorm gegeven in zwart/rood en heeft een afneembaar front indien men behoefte heeft aan een sterkere massage. Tevens kan het kussen ook in de auto of caravan worden gebruikt met behulp van de meegeleverde 12 Volt aansluiting.
Vanuit Casada International is er garantie en support op de diverse onderdelen van het kussen voor een periode van maar liefst 10 jaar.

Winkelwagen
Prijs 349,00
  (Even geduld, voorraad aan het controleren)

* verplichte veld(en)

Specificaties

Automatische looptijd 15 minuten
Energieverbruik 30 Watt
Gewicht 3,5 kg
Kleuren Leverbaar in zacht, zwart/rood PU leder
Maten 45,5 x 32,5 x 12,5 cm
Stroom input AC 100-240 V ~ 50/60 Hz
Stroom output DC 12 V, 2500mA
Share |