Referenties

Flevoparq
www.flevoparq.nl

Flevoparq is in september 2008 geopend. Het racket & Bowlingcentrum beschikt vanaf november over de coin massage stoel. Ondanks dat de stoel op een prominente plek staat in de lounge hoek van onze horecaruimte, wordt de stoel intensief gebruikt. Wij zijn er van bewust dat als de stoel in een meer afschermende ruimte zou staan, dat het gebruik hoger zal zijn, maar er is bewust voor gekozen om hem pontificaal in de horeca ruimte te plaatsen.

Het is een mooie stoel om te zien en hij past nu ook binnen de setting van de inrichting. De nieuwsgierigheid om de stoel uit te proberen wint het vaak van de gene. Als de klant de stoel eenmaal heeft geprobeerd, dan is hij verkocht en gaat hij vaker. We houden de prijs bewust laag omdat we het zien als een toegevoegde waarde voor onze klanten, maar met een prijs van 2 euro voor 6 minuten heeft de stoel zich bij ons binnen een jaar al terug verdiend. Sinds kort verkoopt ons centrum ook de massage kussens en ook daar verwachten we een succesvolle verkoop.


Michiel Peters
Sauna Hezemeer te Laakdal
Het grootste sauna complex van België
www.hezemeer.be

De aanschaf van een drietal Wellness Coin massagestoelen bij Products for Wellness in 2008 was voor ons bedrijf een schot in de roos. Dagelijks genieten vele klanten van deze geweldige stoelen, vooral in combinatie met ons zeer veelzijdige sauna aanbod. Het bevalt ons in verschillende opzichten uitstekend. De service en ondersteuning van Products for Wellness is goed en vele klanten zijn zeer tevreden met onze stoelen.


Marc de Lange
IQ Kunst uitleen en verkoop

www.IQ.nl

Kunst en massage zijn gevoelskwesties en daarom vinden wij deze combinatie dan ook helemaal top!

Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in verhuur en verkoop van allerlei kunstvoorwerpen. Heerlijk bij ons in het bedrijf je lekker laten masseren in de Wellness Massage Chair en dan al ontspannend kijkend naar onze kunstvoorwerpen aan de wand. Keuzes en inspiraties genoeg!

Share |